Üdvözöljük !
a cégünk honlapján
     Az ARCO szigetelö rendszerek -
     a vizszigetelésekre tökéletes technikai                megoldásokat ajánlanak intézményeknél,           lakóházaknál és ipari épületeknél.
   

    
Egy 20 mil. m2 termelési kapacitással az ARCON Kelet Európa legfontosabb elaszto-plasztomerekkel modifikált bitumenes lemezekét gyártó cége.

A gyárat Európában élenjáró hỉrneves olasz cégek tervezték és épỉtették a legmodernebb gyártósorral és felszereléssel rendelkezik a szakmában, a legmagasabb Európai standardoknak megfelelően.

 

    Tehnologia ARCO

A jól felszerelt kémiai laboratórium, valamint a 100% - osan autómata gyártó sor, biztosỉtja az összes gyártási paraméter, nyersanyag és késztermék felülvizsgálatát, megfelelve az ISO 9001 szabványnak valamint az Európai Unio Standardjainak.


A legmodernebb technologia biztosỉtja az ARCON polisztirén minőségét már az EPS tömb kialakitásánál, de jelen van a polisztirenlapok vágási folyamatánál is.

Az ARCO vỉz- és hőszigetelő rendszerek tőkéletes technikai megoldásokat ajánlanak intézményeknél, lakóházaknál valamint ipari épületeknél egyaránt.

    ARCON SRL                                                                              
    Sf. Gheorghe
    Tel. : +40 - 267 - 314229  Fax : +40 - 267 - 351896
    E-mail : office@arcon.com.ro

    All rights reserved SC ARCON SRL ©2012
 

Design by FREESIGN