ENG HUN BG
 
 
 
» Brandul ARCO recunoscut de piata – certificat Best Buy Award
 
Untitled Document
Grupul Arcon aniverseaza 20 de ani de existenta

Anul acesta se implinesc doua decenii de cand Grupul Arcon produce si distribuie pe piata interna si externa materiale de constructii care respecta cele mai inalte standarde impuse la nivel international. Pentru a marca aniversarea celor 20 de ani, Grupul Arcon a participat, ca Sponsor Gold, la cel mai important eveniment international dedicat bransei montatorilor de acoperisuri – Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri.

Aflat sub patronajul IFD (International Federation of the Roofing Trade), intre 19 si 20 noiembrie 2014 a avut loc, la Bucuresti, cea de-a XXV-a editie a “Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri”. Este pentru prima oara cand Romania gazduieste o astfel de competitie, in care se intalnesc cei mai importanti producatori nationali si internationali de materiale pentru acoperisuri si terase.

Concursul a fost impartit pe trei sectiuni: Acoperisuri clasice, Acoperisuri terasa (etanseizari) si Acoperisuri metalice. Grupul Arcon a asigurat toate materialele necesare etapei de concurs destinate acoperisurilor terasa: membrane bituminoase (Arco Thermo AD P 3mm, Elastech 5000 PA 4mm), polisitiren crestat (EPS 120), aerisitoare si scurgeri.

Usurinta cu care s-au folosit produsele Arcon in timpul concursului si calitatea lor a determinat echipa Austriei, castigatoatrea de acest an a Campionatului, sa-si exprime incantarea si aprecierea fata de acestea. In plus, si-au exprimat dorinta de a folosi produsele Arcon si in lucrarile din tara natala.

Pentru Grupul Arcon, participarea la un astfel de eveniment a fost inca o recunoastere a calitatii si a solutiilor inovatoare pe care produsele marca Arco le ofera atat constructorilor, cat si de clientilor finali.

Castigatorii celei de-a 25-a editii a Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de acoperisuri

Acoperisuri clasice
1. Austria
2. Germania
3. UK si Ungaria
Acoperisuri terasa
1. Austria
2. Elvetia
3. Germania
Acoperisuri metalice
1. Franta
2. Estonia
3. Polonia

Premiile speciale ale presedintelui IFD
Acoperisuri clasice: Polonia
Acoperisuri terasa: Austria
Acoperisuri metalice: Franta

 
Imagini de la concurs
   
    Toate drepturile rezervate SC ARCON SRL ©2012
 

Design by FREESIGN