ENG HUN BG
 
 
 
» Brandul ARCO recunoscut de piata – certificat Best Buy Award
 
Untitled Document
Punere in opera si utilizarea membranei ARCO THERMO AD.
PUNERE IN OPERA
1. Rolele de membrana se intind si se pozitioneaza cu folia siliconica in partea de jos.

2. Se detaseaza folia siliconica prevazuta pe partea inferioara, se preseaza prin calcare usoara cu piciorul. Membrana adera la stratul suport.

3. Se decupeaza gura de scurgere.

4. Se intinde rola urmatoare, cu suprapunere longitudinala de 10 cm, peste folia siliconica laterala.

5. Se detaseaza folia siliconica prevazuta pe partea inferioara si folia siliconata laterala. Se preseaza cu piciorul membrana peste suprapunerea laterala.

6. Se incalzeste membrana, cu arzatorul, pe partea superioara a membranei, pana la topirea foliei de protectie. Se aplica polistirenul pe suprafata membranei si se va presa bine cu piciorul. Aditivii termoaderenti, activati de caldura arzatorului, vor fixa perfect, in aderenta totala, placa de polistiren. In acelasi timp, membrana termoadeziva, adera in totalitate de stratul suport, jucand si rolul de
" bariera de vapori ".

7. Se aplica stratul de caserare superior ARCO THERMO AD, in mod similar cu cel prezentat anterior. Este recomandat o incalzire usoara cu arzatorul, pe partea superioara a membranei si o presare pe suprafata membranei si pe suprapunerile laterale.

8. Se aplica stratul final de membrana cu protectie minerala, prin termosudare cu flacara, in aderenta totala. In acest moment, stratul THERMO AD va casera complet de termoizolatia de polistiren.

9. Detalii de executie :

- Guri de scurgere
- Strapungeri
- Colturi
   
    Toate drepturile rezervate SC ARCON SRL ©2012
 

Design by FREESIGN