ENG HUN BG
 
 

Sistemul de termoizolatie ARCOTHERM este conceput pentru a contribui la reducerea costurilor  necesare obtinerii confortului termic al locuintelor dumneavoastra.
Este termosistemul care la un pret onest si cu material de calitate , ofera toate avantajele unui sistem scump.
Sistemul de termoizolatie ARCOTHERM si sistemul termo-hidro ARCO  au fost utilizate cu succes in cadrul Programului National  de Reabilitare Termica, finantat de Guvernul Romaniei prin intermediul MDLPL si al consiliilor locale.
Unul dintre obiectivele de referinta pe care il mentionam aici este si primul cartier de locuinte din Romania , format din 18 blocuri ,  reabilitat integral, CARTIERUL GARII din Sfantu-Gheorghe.
Calitatea materialelor utilizate realizeaza un raport optim intre pretul sistemului si eficienta acestuia.
Incercam in permanenta sa oferim produse care se regasesc in tendintele europene in acest domeniu.Astfel ,veti gasi in oferta noastra si masa de spaclu cu "fibre de armare", polistirenul expandat cu rezistente la compresiune cuprinse intre  80-120 kilopascali  sau finisaje decorative siliconice.
Produsele componente ale termosistemului sunt certificate sau agrementate.
Termosistemul ARCOTHERM a fost testat cu succes în ceea ce priveşte rezistenţa sa la foc.

Oferim informatii tehnice aplicatorilor dar si beneficiarilor finali care doresc sa foloseasca produsele noastre si le stam la dispozitie cu asistenta tehnica prin reprezentantii zonali care se gasesc pe tot teritoriul national

descarca norme de aplicare termosistem

descarca CERTIFICATUL DE CONFORMITATE
COMPONENTELE TERMOSISTEMULUI DE FAŢADÃ ARCO

    SIKA ROMANIA SRL                                                      
    Fabrica de membrane bituminoase
    Sf. Gheorghe, str. Infundata Nr.4
    Tel. : +40 - 267 - 314229  Fax : +40 - 267 - 351896
    E-mail : office@arcon.com.ro

   SIKA ROMANIA SRL ©2020
 

Design by FREESIGN    
Strat suport ARCO FIX adeziv lipire ARCO FIX masa spaclu Polistiren ARCO Dibluri Plasa din fibra de sticla Amorsa si tencuiala structurata