ENG HUN BG
 
 

Hidroizolatii pentru drumuri si poduri

Produsele fabricate de ARCON destinate sistemului hidroizolator pentru drumuri, poduri, viaducte, pasaje sunt :

-Membrane bituminoase ARMEX BRIDGE ELASTO si ARMEX BRIDGE PLASTO -Membrane bituminoase ARMEX DURAGRID GEO-T
-Mastic bituminos pentru etansarea rosturilor HYDRO SEAL BIT 3
-Banda autoadeziva bituminoasa DUNAFLEX-R
-Mastic bituminos ARCO ELASTOBIT

-ARMEX BRIDGE ELASTO si ARMEX BRIDGE PLASTO sunt o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu elasto-plastomeri, având o armatura tip SPUNBOND, deosebit de rezistenta la tractiune si perforare.
Caracteristicile tehnice deosebite - elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate si rezistenta mecanica corespunzatoare – confera membranelor un rol aparte în hidroizolarea structurilor supuse la trafic (poduri rutiere si de cale ferata, pasaje, viaducte, tuneluri).

-ARMEX DURAGRID GEO-T este o membrana compozita multistrat pentru hidroizolarea si ranforsarea îmbracamintii rutiere. Membrana este alcatuita dintr-o armatura dubla, un suport din fibre de sticla si o tesatura din fibre poliesterice, impregnate cu doua straturi diferite de bitum aditivat cu polimeri APP/SBS si aditivi de aderenta.
Utilizarea ARMEX DURAGRID GEO-T se face în cadrul reabilitarii drumurilor sau pistelor de aeroporturi, cât si în cadrul lucrarilor noi de executie între stratul de baza si stratul asfaltic de uzura. Propagarea unei fisuri este întârziata cu 100% prin folosirea acestui sistem.
     
-Mastic bituminos pentru etanşarea rosturilor HYDROSEAL BIT 3 este un amestec bituminos pe baza de cauciuc sintetic, ulei mineral si componente pentru îmbunatatirea aderentei, elasticitatii si consistentei. Se utilizeaza la etansarea rosturilor de dilatare si contractie, a fisurilor si crapaturilor dintre elementele de beton, beton armat si îmbracamintii bituminoase asfaltice la drumuri, piste de aeroport, etansarea rosturilor din beton armat pentru canale, a rosturilor verticale sau orizontale ale bazinelor de apa, a bazinelor de slam, etansarea rosturilor înclinate la pereele din beton ale lacurilor de acumulare si a lucrarilor de canalizare, izolare împotriva apelor subterane, hidroizolarea cladirilor si a constructiilor hidroenergetice, remedierea etansarilor existente deteriorate si a etansarilor crapaturilor aparute în elementele de beton.

-Bandă autoadezivă bituminoasă DUNAFLEX R este realizata dintr-un amestec bituminos de înalta calitate, aditivat cu elasto-plastomeri tip SBS si componente pentru marirea aderentei,. Aceste benzi sunt deosebit de adezive, dar în acelasi timp rezistente la conditii atmosferice extreme (frig sau caldura).
DUNAFLEX R se utilizeaza pentru repararea la rece a fisurilor existente în stratul asfaltic al drumurilor.

-Mastic bituminos ARCO ELASTOBIT este un produs din bitum distilat aditivat cu elastomeri tip SBS si material de umplutura inert. Se utilizeaza ca masa bituminoasa pentru realizarea de reparatii de drumuri, etansarea rosturilor de dilatare si contractie, a fisurilor si crapaturilor dintre elementele de beton, beton armat si îmbracamintii bituminoase asfaltice, diferite reparatii locale.

Utilizarea masticul bituminos ARCO ELASTOBIT ca masă bituminoasă pentru realizarea de reparaţii de drumuri, etanşarea rosturilor de dilatare şi contracţie, a fisurilor şi crăpăturilor dintre elementele de beton, beton armat si îmbrăcăminţii bituminoase asfaltice, diferite reparaţii locale.

Obs.
Produsele care au si indicativul HP in denumire contin parametrii modificati față de standardul de produs .

PDF
instructiuni minimale de aplicare

    ARCON SRL                                                                              
    Sf. Gheorghe
    Tel. : +40 - 267 - 314229  Fax : +40 - 267 - 351896
    E-mail : office@arcon.com.ro

    Bucuresti
    Tel.: +40 - 21 - 2094905  Fax :  +40 - 21 - 2504949
    E-mail : office@arcondistributie.ro

    Toate drepturile rezervate SC ARCON SRL ©2012
 

Design by FREESIGN